|
Mariann
|
 |
« Dátum: 2009 04 29, 08:30:57 » |
|
Nagyon örültem válaszaitoknak, különösen mkati írása tetszett, talán azért is mert sikerélményem kötődött hozzá. Megtudtam nyitni a válaszát, tehát érdemes szerény számítástechnikai tudásomat bővíteni.
A minap az eszembe jutott Ábrahámhegy. E név fogalom a szakmán belül, hiszen Göllesz Viktor égisze alatt remek dolgok történtek ott. Ez a Fórum teret adott a kultúrált vita technikájának gyakorlására, melynek eredményeként új gondolatok érhettek meg. Én, mint „zöldfülű” élvezettel hallgattam a „nagyokat” és már az is sokat jelentett, ha a pálya széléről figyelhettem őket. Ábrahámhegyen ismerhettem meg Hárdy professzort, Lengyel K. Pétert, Wisinger Jánost , és még sokakat. Persze ők nem emlékeznek rám, de én annál inkább, és ez így van jól. És vannak kapcsolatok (pl. Margó a fitness ), amelyek pont úgy, ahogy Bourdieau megmondta, a mai napig konvertálható tőkét jelentenek a számomra.
Formális és informális tanulás. Én a konferenciákból is a folyosói beszélgetéseket szeretem, amikor az olcsó tiramisu receptjén túl, olyan élettapasztalatokat is megtudhatok, amely segít önmagam számára is megértenem, miért érdemes elkötelezetten végezni hivatásomat.
A személyesség mindig időt követel és mélyebbre hatol. Ha van olyan élményetek ami építő lehet osszátok meg, itt az elektronikus folyosón. Addig is leírom az olcsó tiramisu receptjét.
Hozzávalók:
2 csomag babapiskóta 15 dkg porcukor 25 dkg natúr vajkrém 3 dl tejszín ( lehet több is ) Instant kávé Kakaópor
Elkészítés: A vajkrémet a cokorral elkavarom. A tejszínt felverem. A két masszát összekavarom. A piskótákat kávéba áztatom és a krémmal felváltva rézegezem. A tetejére krém kerül, amelyet meghintek kakaóporral. Néhány órára hűtőbe teszem.
|