A minap eszembe jutott Ábrahámhegy
Fővárosi Önkormányzat Szociális Intézményeinek közösségi fóruma
2010 09 05, 23:01:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Üdvözlünk!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A minap eszembe jutott Ábrahámhegy  (Megtekintve 669 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Mariann
{$default_global_moderator_group}
{$default_newbie_group}

« Dátum: 2009 04 29, 08:30:57 »

Nagyon örültem válaszaitoknak, különösen mkati írása tetszett, talán azért is mert sikerélményem kötődött hozzá. Megtudtam nyitni a válaszát, tehát érdemes szerény számítástechnikai tudásomat bővíteni.

A minap az eszembe jutott Ábrahámhegy. E név fogalom a szakmán belül, hiszen Göllesz Viktor égisze alatt remek dolgok történtek ott. Ez a Fórum teret adott a kultúrált vita technikájának gyakorlására, melynek eredményeként új gondolatok érhettek meg. Én, mint „zöldfülű” élvezettel hallgattam a „nagyokat” és már az is sokat jelentett, ha a pálya széléről figyelhettem őket. Ábrahámhegyen ismerhettem meg Hárdy professzort, Lengyel K. Pétert, Wisinger Jánost , és még sokakat. Persze ők nem emlékeznek rám, de én annál inkább, és ez így van jól. És vannak kapcsolatok  (pl. Margó a fitness ), amelyek pont úgy, ahogy Bourdieau megmondta, a mai napig konvertálható tőkét jelentenek a számomra.

Formális és informális tanulás. Én a konferenciákból is a folyosói beszélgetéseket szeretem, amikor az olcsó tiramisu receptjén túl, olyan élettapasztalatokat is megtudhatok, amely segít önmagam számára is megértenem, miért érdemes elkötelezetten végezni hivatásomat.

A személyesség mindig időt követel és mélyebbre hatol. Ha van olyan élményetek ami építő lehet osszátok meg, itt az elektronikus folyosón. Addig is leírom az olcsó tiramisu receptjét.

Hozzávalók:

2 csomag babapiskóta
15 dkg porcukor
25 dkg natúr vajkrém
3 dl tejszín ( lehet több is )
Instant kávé
Kakaópor

Elkészítés: A vajkrémet a cokorral elkavarom. A tejszínt felverem. A két masszát összekavarom. A piskótákat kávéba áztatom és a krémmal felváltva rézegezem. A tetejére krém kerül, amelyet meghintek kakaóporral. Néhány órára hűtőbe  teszem.
Naplózva
Bukfenc
{$default_newbie_group}
*

« Válasz #1 Dátum: 2009 05 21, 18:44:20 »

Hahó Mindenkinek!
Kérek mindenkit ne csak nyájas olvasója legyen a fórumnak,hanem tegye hozzá gondolatait,mert ettől lesz kerek az egész.Jut eszembe, Tordason már megint annyi jó program lesz, ezért is érdeklődjetek.1 a sok közül az a népegészségügyi kezdeményezés amiben nagyon sok szakember fog dolgozni,hogy tegyen az emberek egészségégért és felvilágosításáért.Mert még mindig a legnagyobb kincs az ember!Jelige július 8,9, Ha érdekel benneteket keressetek bennünket.2 napos mini egészségügyi expo,sok egészség szigettel.Ötleteket is várunk,támogatókat úgyszintén.Nem üzleti hanem erkölcsi biznic!Tenni végre valamit a magyar emberek csapni való egészségéért,ez a cél!A betegségek felvilágosítással, életmódváltással,gyakori szűréssel,megelőzhetőek és gyógyíthatóak.Tegyünk érte,hogy élethosszig tartó folyamat legyen az ismeret!!!Szép hétvégét mindenkinek,igyatok sok folyadékot mert nagy a meleg!Bukfenc
Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!